Brugge Thaise MassageZorg voor 'MIJ': jezelf dus (thaise massage knokke heist). Ook nu, als onderdeel van mijn opleidingstraject, meet ik via bioresonantie reeds verschillende mensen. En ik verbaas me erover hoeveel mensen inderdaad last hebben van een Vitamine B12-tekort. Ik behandel bijvoorbeeld nu een paar maanden een vrouw met een verleden van 20 jaar vermoeidheidsziekte ME.

Zij neemt nu 3 maanden het powerpakket. En laatst zei ze tegen mij: “Inge, ik ben weer in de Bijenkorf geweest”. Nou, dat was voor haar ongekend. Dat had ze namelijk jarenlang niet aangekund. Maar ze voelt zich nu dus zóveel beter en fitter. Voor mij is dat inmiddels erg verklaarbaar.

Bij mensen met een B12 tekort (zoals ikzelf maar ook bij die vrouw) meet ik eigenlijk altijd te weinig zuurstof in het bloed. Dit verklaart veel van de (ook ME) symptomen. Onvoldoende zuurstof maakt stijf, pijnlijk en moe. Daarnaast zijn het hart en de hersenen de twee meest zuurstof benodigde organen van het lichaam.

Dat ik uiteindelijk via arts Hans Reijnen de juiste vitamine B12 heb gevonden, na heel veel gezondheids-ellende, daar ben ik echt heel dankbaar voor (thaise massage jabbeke).” April 2013Ik heb een Gastric Bypass sinds april 2012. massage thaise den haag. Velen die deze operatie hebben gehad krijgen een tekort aan vitamine B12. Met dat in gedachte ben ik begonnen met het powerpakket, omdat een paar maanden na de operatie mijn waardes al aan het zakken waren.

Ik heb er nog wat aan toe te voegen... thaise erotische massage mechelen. Omdat mijn waarde zo hoog was en ik nog b12 had liggen van Ra-Medical (speciaal voor na een GB) dacht ik laat ik even jullie tabletten staan en maak eerst die andere op. Die zijn ook hoog gedoseerd, maar het zijn gewone tabletten (geen zuigtabletten) (thaise massage delft).

Thaise Massage Eindhoven Stratum

Ik dacht dat het aan de gewenning van de zomertijd lag. Tot ik de ingeving kreeg dat het de B12 wel eens zou kunnen zijn! Nu ben ik weer een week of 2 met het powerpakket bezig en ik voel mij weer veel energieker. thaise dahlia massage 3680 maaseik belgië. Door andere ziekten die ik heb ben ik nooit 100% energiek, maar met het powerpakket kan ik wel mijn normale dagelijkse werk en bezigheden doen zonder die uitputtende moeheid te ervaren.Ze was namelijk al sinds haar geboorte bijna altijd aan het kwakkelen, was telkens verkouden; had last van haar longen, waardoor ze geregeld antibiotica en pufjes voor haar longen kreeg. We werden er moedeloos van. thaise massage rotterdam kleiweg. En Santi zag er altijd maar spierwit uit. Een hele lage weerstand had ze. En altijd moe - thaise massage stekene.

Sowieso was ze heel onrustig. En geagiteerd. Veel huilen. Haar jongere zusje, daar kon ze ook niks van verdragen. Alles was haar teveel. Ze had er niet de kracht voor om tegen haar zusje in te gaan. Dus dan zette ik haar maar weer voor de tv. Was nog het enige wat dan nog een beetje ging – al was ik er natuurlijk niet gelukkig mee.En ze had ook angst uitstraling in haar ogen. Wij dachten telkens: “Er is 'íets'. Maar ja: we konden er geen vinger achter krijgen. We gingen naar de dokter en we mochten toen bloed laten prikken, maar daar kwam niets uit. Nou, dat is vreselijk om als ouder mee te maken hoor, dat dokters je NIET kunnen helpen.

Doordat mijn zus, die veel op mijn dochter lijkt, erachter is gekomen, via een orthomoleculair natuurarts, dat zij een ernstig b12 tekort heeft, hebben we onze dochter Santi ook op B12 laten prikken. Ze bleek een B12 bloedwaarde van 336 en een actieve waarde van 37 te hebben (thaise massage schiedam). Dus dat was niet heel laag, maar doordat mijn zus intussen veel van die speciale Vitamine B12 smelt tabletten was gaan gebruiken, en in korte tijd zulke goede resultaten had, hebben we besloten tóch Santi ook aan de Vitamine B12 smelttabletten te zetten.

Thaise Massage ZoerselEn toen, tot ons grote geluk, na vier, vijf weken, merkte je het al: onze dochter was veel minder moe, veel minder onrustig - thaise massage duitsland. - thaise massage elewijt. en die angst was geleidelijk ook uit haar ogen verdwenen. Ze kon opeens ook veel beter met haar zusje overweg. Dat is zo fijn om te zien en mee te maken.

Latest Posts

Thaise Massage Putte

Published Jun 12, 24
7 min read

Kinesist Astene

Published Jun 10, 24
7 min read